4Bikers Forum

It's Time For a Ride... => Vaste Routes => West-Vlaanderen => Topic gestart door: drongengoedbiker op 3 juli 2006 - 11:00

Titel: bos maria-aalter/beernem
Bericht door: drongengoedbiker op 3 juli 2006 - 11:00
Vorige donderdag 85 km by elkaar gerede met 1 drinkbus,veel te weinig maar ja dat lap je jezelf. :muur:
Kzat in de bovenvernoemde gebieden en zowel in maria-aalter of in beernem kwam ik bestaande mtb routes tegen,2 keer ander kleurke.
1 keer in stuk bos in maria-aalter en 1 keer in domein buskampveld,mooi gebied maar ben er wel de bepyling 2maal verloren.
Welke route loopt daar en is de bepyling daar wat minder?En er is daar nog andere bepyling(oa oranje pyl) ook,iemand meer info?
Titel: bos maria-aalter/beernem
Bericht door: mtb_er op 3 juli 2006 - 14:18
Enige routes in die omgeving daar zijn de Bloso-routes van Beernem http://www.mtbroutes.be/route.aspx?id=74 en die van Ruiiselede http://www.mtbroutes.be/route.aspx?id=23. Volgens mij heb je 2x de route van Ruiselede gepasseerd. In buskampveld het groene traject, in Maria-Aalter het blauwe gedeelte. , bepijling is normaal redelijk goed, maar het parcours kruiste tot vorig jaar redelijk wat wegenwerken, waardoor allicht wat pijltjes weg zijn. Andere pijlen (oranje) zijn allicht nog wel achterblijfsels van een of andere TT.
Titel: bos maria-aalter/beernem
Bericht door: Christ D. op 3 juli 2006 - 14:35
Heb enkele weken terug deze van Ruiselede gereden en de bepijling is hier en daar weg.Gelukkig was er eene mee van de streek of ik reed daar nog rond :ohmygod: :shocked: Hoewel ze beter kunnen in de streek vindt ik dat er toch redelijk veel asfalt inzit.