Auteur Topic: West-Vlaanderen: Lendelede  (gelezen 3278 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

mtbhurricane

  • 4Bikers Crew
  • 4Bikers Member
  • Berichten: 909
West-Vlaanderen: Lendelede
« Gepost op: 9 februari 2005 - 16:05 »
Deze nieuwe route start aan de sporthal van Lendelede. De route is slechts 16km en telt 40hm. In de eerste helft van de route zit veel asfalt.
Bossen zijn er hier niet, de route loopt dus langs, tussen en door velden. Bij regen krijg je hier dus veel modder onder de wielen.
De bepijling is nieuw en met uitzondering van 1 punt, zeer goed. er wordt hier niet van de gebruikelijke BLOSO methode gebruik gemaakt. Maar er staan gele houten paaltjes in de grond, die langs 1 kant zijn afgevlakt. De top van het paaltje heeft telkens de te volgen richting aan. Het voordeel is dat je van zeer ver kan zien welke richting je uitmoet aan de volgende splitsing.  :yeah:
Geen bijzondere route maar als je toch in de buurt woont mss wel een leuk om nieuwe paadjes te leren kennen.
Ik heb tot nog toe 28 keer een marathon gereden, maar ik heb veel vaker géén marathon gereden. Het is een rotgevoel om als je een marathonbiker bent, te beseffen dat je volop bezig bent geen marathon te rijden!

Java

  • 4Bikers Member
  • Berichten: 212
West-Vlaanderen: Lendelede
« Reactie #1 Gepost op: 10 maart 2005 - 00:02 »
handig bij deze route is dat eenmaal je de weg kuurne-izegem, zijnde de
Roeselaarseweg, bent gedwarst je iets verder op het parcour komt van Ingelmunster en zo aansluiting krijgt op eerst de rode lus van 20km en wat verder de groene van 15km. In het totaal is dit zo een ritje van 50 à 55km!! mooi megenomen toch :applaus:
Morituri te salutant! Carpe diem!!!!!