Auteur Topic: Routebeschrijving  (gelezen 2516 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

JeFKe

  • Jeffry Goethals
  • 4Bikers Member
  • Berichten: 546
    • http://www.4bikers.be
Routebeschrijving
« Gepost op: 1 maart 2005 - 11:11 »
De routebeschrijving op de site van onze verblijfplaats laat heel wat te wensen over. Die gaat er immers van uit dat we vanuit Nederland komen en ik denk dat dat bij iedereen net niet het geval is.

Hoe geraak je nu best in de Nieuwe Molen ginds in Sippenaeken?
Vertrekkende vanuit Brussel (ik veronderstel dat iedereen dat weet liggen ;)) neem je de E40 richting Luik/Aachen en deze blijf je volgen tot je de verkeerswisselaar met de E42 ter hoogte van Battice bereikt. Hier sla je af richting Battice (niet naar Verviers) en volg je de N3 tot in Battice om vervolgens de N648 te nemen richting Aubel. In Aubel volg je de pijlen met Plombières (waarvan Sippenaeken een deelgemeente is). Let erop dat na de eerste pijl richting Plombières je opnieuw een kruispunt bereikt waar er geen pijl staat. Neem hier rechts en volg de N608 richting Hombourg. Eenmaal je Hombourg bent doorgereden staan er pijlen naar Sippenaeken.

Eenmaal in Sippenaeken is er net voorbij de kerk rechtsaf een klein wegje naar beneden dat naar de Nieuwe Molen leidt (zie foto). Let erop dat indien er sneeuw ligt je best sneeuwkettingen bijhebt of je glijdt als een gek naar beneden en na de 4 dagen raak je waarschijnlijk niet meer boven.
The Tiger became a Leopard...