Auteur Topic: Hac 4 pro plus  (gelezen 4782 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

que passa

  • 4Bikers Member
  • Berichten: 6
Hac 4 pro plus
« Gepost op: 17 juli 2006 - 17:14 »
Hey,

Heeft er iemand een beetje ervaring met het instellen en verwerken van de gegevens via pc.
Zoals hoogtemeters, moeten die telkens ingesteld worden van waar ge vertrekt?
Als ge niet te ver woont en de tijd hebt om mij eventjes een uitleg te geven, hoor ik dit graag.
Ikzelf ben van Liedekerke.

Greetz

Black Phantom

  • Eric Gorris
  • Modderhater
  • 4Bikers Member
  • Berichten: 757
    • http://users.skynet.be/black.phantom/
Hac 4 pro plus
« Reactie #1 Gepost op: 18 juli 2006 - 21:41 »
Ik werk met een CM436M en Ciclotour.
Maar naar zowel hard- als software toe heb ik me laten vertellen dat dat ongeveer hetzelfde is als de Hac4 verwerking.

Wanneer ik een rit start, dan zet mijn hootemeter zich default op 1.
Als je in de tabelweergave met je rechtermuisknop op de eerste hoogtenotering klikt, dan kan je "calibrate altitude-values" kiezen.
Vul hier de werkelijke starthoogte in en dan wordt al de rest automatisch aangepast  :applaus:
  

que passa

  • 4Bikers Member
  • Berichten: 6
Hac 4 pro plus
« Reactie #2 Gepost op: 19 juli 2006 - 00:56 »
Hey,

Maar dan moet je wel telkens de starthoogte weten  :toeme:.
ik heb mij laten wijsmaken dat de hoogte waar ik woon, 70m is.
Basishoogte daarop ingesteld en ga deze week eens proberen.
greetz

Thorgal

  • Ontwikkelingsteam
  • 4Bikers Member
  • Berichten: 666
Hac 4 pro plus
« Reactie #3 Gepost op: 19 juli 2006 - 21:42 »
Je calibreert je toestel steeds op dezelfde plaats hé, waar je woont  ;).

Ik heb een Polar, ingesteld op de hoogte waar ik woon en her-calibreer m'n ding voor ik in de auto stap als ik op verplaatsing rij.

Black Phantom

  • Eric Gorris
  • Modderhater
  • 4Bikers Member
  • Berichten: 757
    • http://users.skynet.be/black.phantom/
Hac 4 pro plus
« Reactie #4 Gepost op: 20 juli 2006 - 00:19 »
Maar dan moet je wel telkens de starthoogte weten  :toeme:.
Indeed.
Maar ik beschik over menig papieren stafkaart én beide NGI CD rom's.
Starthoogte is dus snel terug te vinden.
Vandaar dat ik mij niet bezig hou met het calibreren van mijn toestel.
Da's allemaal té ingewikkeld en tijdrovend.
  

que passa

  • 4Bikers Member
  • Berichten: 6
Hac 4 pro plus
« Reactie #5 Gepost op: 20 juli 2006 - 21:22 »
Maar dan moet je wel telkens de starthoogte weten  :toeme:.
Indeed.
Maar ik beschik over menig papieren stafkaart én beide NGI CD rom's.
Starthoogte is dus snel terug te vinden.
Vandaar dat ik mij niet bezig hou met het calibreren van mijn toestel.
Da's allemaal té ingewikkeld en tijdrovend.

Ik ben eventjes vanmorgen bij de verdeler van ciclosport binnen geweest in Dilbeek en daar hebben ze mij gezegd enkel de waarde in te geven waar ge woont. Bij dit model moet ge dus gewoon op start drukken op het moment wanneer ge vertrekt hij zou zich automatisch aanpassen aan de hoogte waar je je momenteel bevindt.
Als je nadien op je pc wilt zetten zo de starthoogte, de hoogte zijn waar je bent begonnen, één ding zeker niet te vergeten is hem dus ook af te duwen anders krijg je niets op je pc.
Dit weekend ga ik het eens proberen en laat jullie iets weten of het gelukt is of niet.

Greetz

que passa

  • 4Bikers Member
  • Berichten: 6
Hac 4 pro plus
« Reactie #6 Gepost op: 26 juli 2006 - 21:56 »
Hey,

Hier ben ik met het resultaat, tis niks geworden :muur:.
Ik heb hem bediend zoals gevraagd door ciclosport, maar krijg geen gegevens op de pc.
Ik zal straks nog eventjes een mailtje sturen naar Ciclosport en hopen op een duidelijk antwoord.

Greetz

Massini

  • Gast
Hac 4 pro plus
« Reactie #7 Gepost op: 20 juli 2007 - 18:09 »
ik heb alles uitgelezen naar de pc en blijkbaar geeft em de laatste waarden ( de laatste activatie ) niet weer.
zowel in hactronic als ciclotour.
Hoe kan men trouwens alle gegevens op nul terug zetten ?? de zogezegde reset zoals bij vele km tellers.

Gizmo  :cool:

Nielskie

  • 4Bikers Member
  • Berichten: 225
    • APK-KIS team
Re: Hac 4 pro plus
« Reactie #8 Gepost op: 2 november 2007 - 20:43 »
Ik heb deze zomer al een paar keer meegemaakt dat mijn Hac 4 telkens stopt met gegevens te registreren bij ritten langer dan 6u. 

Heeft er iemand een idee hoe ik dat spel wat langer kan laten registreren?   
Voorlopig start ik nu een nieuwe registratie vanaf het moment dat ik merk dat hij er weer geen zin meer in heeft en plak ik de 2 bestanden aan elkaar.  Maar is het mogelijk om die omweg niet te hoeven maken? 

mosquito

  • Gast
Re: Hac 4 pro plus
« Reactie #9 Gepost op: 12 februari 2008 - 13:05 »
hoi,

heeft er iemand een idee hoe nieuwe firmware op de hac 4 pro+ te zetten ??
de firmware heb ik maar ze geven geen beschrijving hoe dat te doen, is de
software van deze ook compatibel met de nieuwe windows Vista ??

David

Speci

  • David
  • Ontwikkelingsteam
  • 4Bikers Member
  • Berichten: 383
Re: Hac 4 pro plus
« Reactie #10 Gepost op: 12 februari 2008 - 17:37 »
De software werkt onder windows Vista maar de overdracht tussen pc en de hac 4 NIET :$